Kom ik contact met een eindgebruiker van Titan

Vul het onderstaande formulier in en wij sturen uw vraag – discreet – naar Andy, onze patiëntenvoorlichter.

Patiëntenvoorlichters zijn mannen en vrouwen die ED onder controle hebben gekregen met een penisimplantaat. Zij begrijpen hoe erectiestoornissen kunnen leiden tot depressie, angst en zelfs een laag gevoel van eigenwaarde en genieten nu weer van bevredigende seksuele ervaringen.1 Als u meer wilt weten over hoe het is om seks te hebben na een penisimplantaat, kunnen deze personen uw vragen beantwoorden.

 

  Door dit vakje aan te vinken, geef ik Coloplast toestemming om mijn contactgegevens en bericht door te geven aan de patiëntenopleider van Coloplast voor een privégesprek per e-mail. Coloplast verzamelt en verwerkt de persoonlijke contactgegevens die u indient om deze door te geven aan de relevante patiëntenopleider.
  < br> Het Coloplast-bedrijf in uw land is de verantwoordelijke gegevensbeheerder voor deze verzameling en verwerking. Uw toestemming vormt de wettelijke basis voor de manier waarop Coloplast uw persoonsgegevens zal verwerken, cf. ook artikelen 6(1)(a) en 9(2)(a) van de EU Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). U kunt uw toestemming te allen tijde zonder gevolgen intrekken. Voor meer informatie over gegevensverwerking van uw persoonlijke gegevens en over uw rechten, klik hier.

  Kom ik contact met een eindgebruiker van Titan

  Andy - patient educator
  Connect with a Patient Educator

  Ik ben 59 jaar oud en sinds 2007 getrouwd met mijn geweldige vrouw Sue.

  We hebben elk twee kinderen uit vorige huwelijken, twee 30-jarigen en twee 29-jarigen!
  In 2012 werd bij mij prostaatkanker geconstateerd. De hele prostaat werd verwijderd, maar helaas was er ook een element van zenuwschade tijdens de operatie.

  Dit resulteerde in erectiestoornissen. Het leidde ook tot ernstige depressies en zette mijn relaties, vooral mijn huwelijk, zwaar onder druk.

  Geen van de ‘gebruikelijke’ medicijnen werkte, dus tegen het einde van 2015.

  besloot ik een penisimplantaat te nemen. Het was geen lichtvaardige beslissing die ik nam met de volledige steun van mijn vrouw. Sindsdien heb ik niet meer omgekeken. Het heeft me mijn gevoel van mannelijkheid en eigenwaarde teruggegeven.

  Mijn carrière was over het algemeen in de verkoop- en marketingsector, die zich, totdat COVID kwam, concentreerde rond de evenementenbranche. 2020 is op zijn zachtst gezegd moeilijk geweest (zoals iedereen natuurlijk!), maar het is vreemd genoeg de moeite waard gebleken. Met geen van mijn gebruikelijke klanten die actief waren en geen vooruitzicht op de wederopstanding van shows, conferenties of evenementen, was ik gedwongen om ander werk te zoeken. Ik heb mijn tijd besteed aan het beheren van een mobiele COVID-testunit, gevestigd in en rond Peterborough UK.

  Ook dit versterkt mijn gevoel van eigenwaarde en voldoening.

  Ik wil nu met semi-pensioen gaan. Mijn vrouw en ik hebben de afgelopen 18 maanden een oude Amerikaanse camper gerenoveerd en zijn van plan, als de COVID het toelaat, de komende maanden naar warmere oorden te vertrekken. We zullen allebei doorgaan met het genereren van fondsen, dankzij een robuuste breedbandverbinding.